Arhiva

Tradicionalni obilazak dežurnih službi u novogodišnjoj noći

01-01-2021 • 00:00
Rva

U novogodišnjoj noći zaposlenike dežurnih službi u Požegi posjetio je zamjenik gradonačelnika Ferdinand Troha

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

U novogodišnjoj noći zaposlenike dežurnih službi u Požegi posjetio je zamjenik gradonačelnika Ferdinand Troha

U novogodišnjoj noći zaposlenike dežurnih službi u Požegi posjetio je zamjenik gradonačelnika Ferdinand Troha. Obišao je hitni prijem Opće županijske bolnice Požega, JVP Grada Požege, Dom zdravlja, HEP, Policiju, Tekiju, djelatnike požeške vojarne te djelatnike Županijskog centra 112 Požega.

– Ovo je još jedan dan kada obilazimo ljude koji brinu o nama 24 sata dnevno, 365 dana u godini i ovim putem im zahvaljujemo na njihovoj predanosti tom poslu, na brizi o našim sugrađanima, posebice onima u potrebi. Ljudi koji su danas dežurni na raspolaganju su građanima i sve dane u godini, ovisno o potrebi službi koju obnašaju, a dobra suradnja koja je bila nastavit će se i dalje. Zahvaljujem im se na tome i želim sve najbolje u idućoj godini – poručio je tom prilikom zamjenik Troha te svima poželio sretnu i mirnu 2021. godinu.