Arhiva

Savjet mladih Grada Požege tabletima nagradio nadarene učenike požeških osnovnih škola

01-03-2021 • 00:00
Rva

Savjet mladih Grada Požege danas je prvi put tablet računalima nagradio učenike požeških osnovnih škola za izvrsnost, po jednoga učenika iz svake od četiri škole s područja grada Požege

Content photo Content photo Content photo

Savjet mladih Grada Požege danas je prvi put tablet računalima nagradio učenike požeških osnovnih škola za izvrsnost, po jednoga učenika iz svake od četiri škole s područja grada Požege

Savjet mladih Grada Požege danas je prvi put tablet računalima nagradio učenike požeških osnovnih škola za izvrsnost, po jednoga učenika iz svake od četiri škole s područja grada Požege.

Na prijedlog požeških osnovnih škola, nagrađeni su: Marko Budimir (OŠ D.Cesarić), Aneta Jurilj (OŠ J.Kempfa), Rebeka Marušić (Katolička osnovna škola) te Petar Starčević (OŠ A.Kanižlića).

Riječ je o učenicima koji su ostvarili zapažene rezultate u školskim natjecanjima tijekom obrazovanja, promoviravši ne samo sebe i svoju školu, već i svoj grad.

– Ovo je simbolična gesta kojom Savjet mladih želi nagraditi vas, uspješne učenike, ali i potaknuti druge da budu izvrsni poput vas. Izvrsnost doista treba poticati, stoga smo u naš program rada i uvrstili projekt poticanja izvrsnosti – kazao je okupljenima Ivan Svjetličić, predsjednik Savjeta mladih Grada Požege.

Nova je tablet računala nadarenim učenicima uručio, pak, požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

– Čestitam vam na vašim postignućima koja su, kako sam čuo, doista velika i izvrsna. Grad će i dalje poticati izvrsnost, budite sigurni u to. Pozivam vas da i dalje nastavite ići smjerom kojim ste krenuli, smjerom izvrsnosti – kazao je gradonačelnik.

Savjet mladih će i ubuduće nastojati na ovaj ili slične načine nagrađivati mlade Požežanke i Požežane, potičući ih tako na što bolje rezultate tijekom svoga obrazovanja.