Arhiva

Pobjednik finala Allesove velike uskrsne PS4 utrke je Borko Paukner

31-03-2021 • 00:00
Rva

Allesova velika PlayStation 4 uskrsna utrka tradicionalno je okupila najbolje vozače Požeštine i okolice koji su pokazali svoje umijeće igranja Plejke

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Allesova velika PlayStation 4 uskrsna utrka tradicionalno je okupila najbolje vozače Požeštine i okolice koji su pokazali svoje umijeće igranja Plejke

Allesova velika PlayStation 4 uskrsna utrka tradicionalno je okupila najbolje vozače Požeštine i okolice koji su pokazali svoje umijeće igranja Plejke. Pobjednici kvalifikacijskih vožnji večeras su odmjerili snage i borili se za odlične nagrade:

1. nagrada: WHITE SHARK kokpit simulatora vožnje

2. nagrada: Volan SPEEDLINK Trailblazer

3. nagrada: Grundig GBT vodootporni bluetooth zvučnik

U finalu su se natjecali Filip Matošević, Ivan Mijatović, Borko Paukner, Lovro Oberan i Matija Popović.

Uvjerljivu pobjedu i prvu nagradu osvojio je Borko Paukner, kojemu iskustva u ovoj Gran Turismu ne nedostaje.

– Kod kuće imam malo bolje vrijeme na toj stazi, danas sam imao grešaka. Kokpit je odličan, nagrade su jako vrijedne, još nigdje nisu bile tako vrijedne nagrade. Sin mi je rekao da moram osvojiti kokpit za njega, jer ja već imam svoj kod kuće. – izjavio je nakon pobjede Borko Paukner.

Drugo mjesto osvojio je Lovro Oberan, dok je treći bio Filip Matošević. Nagrade je pobjednicima uručio vlasnik Allesa Thomas Heinz Pandžić.

– Korona nam je svima zagorčala život, a ovime smo željeli unijeti malo vedrine. Hvala svima koji su se natjecali. Industrija igara je u usponu, pa je i Alles proširio asortiman. Aktualan je još uvijek PS4, kao i igrice, sad imamo i brojne akcije. Playstation 5 je izašao, no velika je svjetska potražnja i tek će sljedeći mjesec prvi primjerci biti dostupni na web shopu Allesa.

Trebalo je to pred Uskrs biti puno veće, trebali smo tražiti uskrsna jaja kao i svake godine… međutim, zbog ove situacije ništa. Mi smo planirali i Biciklijadu koju smo radili godinama, ali vidimo da se situacija pogoršava. Na Biciklijadi smo imali po 100-150 sudionika, a sad je sve upitno.

Svima nam je dosta i korone i priče, moramo se okrenuti boljim temama. Valjda smo do sada naučili kako se čuvati i svatko tko razmišlja štiti se. – rekao je Thomas.

Uz nadu da će lijepo vrijeme i sunce ipak zaustaviti novi val koji prijeti, ostaje za nadati se nekim boljim vremenima i druženjima.