Arhiva

Otuđeno pogonsko gorivo iz radnog stroja kod Trenkova i tri priključna šahta u Marindvoru

07-04-2021 • 00:00
Rva

Policijsko izvješće za 7.4.2021.

Policijsko izvješće za 7.4.2021.

U razdoblju od 1. do 6. travnja 2021., nedaleko mjesta Trenkovo, na poljskom putu, nepoznati počinitelj, (ili više njih), iz spremnika za gorivo parkiranog radnog stroja u vlasništvu pravne osobe sa područja Požege, otuđio je oko 150 litara pogonskog goriva. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

U razdoblju od 2. do 6. travnja 2021., u mjestu Marindvor, iz putnog kanala, nepoznati počinitelj (ili više njih), otuđio je tri priključna šahta, (ostavljene za potrebe radova u blizini), u vlasništvu građevinske tvrtke sa područja Kaptola. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Krađa“.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja grada Požege, kojeg se sumnjiči da je 4. travnja 2021., oko 00.15 sati, na parkirališnom prostoru u mjestu Završje, upravljajući osobnim automobilom marke „Mercedes“ švicarskih nacionalnih oznaka, zbog nepropisne vožnje unatrag, svojim vozilom udario u parkirani osobni automobil marke „BMW“ požeških registarskih oznaka, a potom se udaljio s mjesta događaja, a da oštećenom nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je uzrokovao nesreću. Njemu će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisne vožnje unatrag i napuštanja mjesta događaja prometne nesreće.