Arhiva

NOVO VOZILO – NOVE PRILIKE

04-02-2021 • 00:00
Rva

Na ovaj način razvili smo novu lepezu socijalnih usluga i učinili naš centar dostupnijim , inkluzivnijim i bogatijim za još veći broj korisnika/ca. 

 

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Vozilo je financirano iz sredstava Europske unije u sklopu projekta :”Most Suradnje”-

Društveni centar za rekreaciju  i rehabilitaciju osoba s invaliditetom kojega je pokrenulo Društvo multiple skleroze Požeško slavonske županije ,  napokon je dobio svoje dugo očekivano vozilo za prijevoz korisnika/ca na aktivnosti. Vozilo je financirano iz sredstava Europske unije u sklopu projekta :”Most Suradnje”-društveni centar za rekreaciju i rehabilitaciju osoba s invaliditetom sufinanciranoga od strane Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva :”Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice”. Vozilo je od velikog značaja jer omogućuje osobama s invaliditetom iz ruralnih sredina i onima koji nemaju prijevoz da koriste usluge centra. Prijevoz korisnika/ca obavljaju naši volonteri. Na ovaj način razvili smo novu lepezu socijalnih usluga i učinili naš centar dostupnijim , inkluzivnijim i bogatijim za još veći broj korisnika/ca.