Arhiva

Mikado Premium – vaš užitak shvaćen ozbiljno

07-06-2021 • 00:00
Rva

Zašto „Užitak shvati ozbiljno“?

Zašto „Užitak shvati ozbiljno“?

Zašto „Užitak shvati ozbiljno“?

Da li biste se složili sa tvrdnjom koja govori kako u sve većoj mjeri zanemarujemo vlastiti užitak? Utjecaj obaveza vezanih za posao često izlazi van okvira radnog vremena te posljedično stvara stres kod pojedinca i ostavlja manje slobodnog vremena na raspolaganju. Iako na količinu slobodnog vremena namijenjenog odmoru i uživanju ne možemo u potpunosti utjecati, o kvaliteti uživanja i odmaranja u velikoj mjeri odlučujemo sami.

Važnost razvoja karijere i nije potrebno naglašavati obzirom da se nalazimo u vremenu kada u velikoj veličini slučajeva posao postaje važniji od vas samih. S druge strane, osobno zdravlje pojedinca se u velikoj mjeri oslanja na kvalitetu odmora i uživanja kao lijek za svakodnevni stres što govori o važnosti istoga. Koliko je bitno shvatiti vlastiti užitak ozbiljno?

Uzmimo za primjer situaciju kada se pripremamo za sastanak. Sasvim je normalno ozbiljno pristupiti, kroz materijale prolazimo temeljito, pomno biramo što ćemo izgovoriti, kako ćemo se odjenuti. Želimo izvući maksimum. Što kada bi isto tako pristupili pri kreaciji vlastitog užitka? Kvalitetno, istinsko uživanje teško je ostvariti bez pomnog odabira onoga u čemu želimo uživati, onoga čime se želimo nagraditi, jer zašto ne? U pitanju je vlastiti užitak, uživajmo kvalitetno, nagradimo se u stilu, budimo izbirljivi.

Jedna od delicija u kojoj već stoljećima uživamo, na razne načine i u raznim oblicima, je čokolada. Kako bi potaknuli svjesnost o važnosti i samom utjecaju kvalitete proizvoda na ostvarivanje najbitnijeg, a to je vaš užitak dok konzumirate čokoladu, Zvečevo je pokrenulo kampanju „Užitak shvati ozbiljno“.Radi se o kampanji za asortiman čokolada Mikado Premium u kojima će potrošači istinski uživati obzirom da je riječ o vrhunskoj čokoladi koja će zadovoljiti visoke kriterije najzahtjevnijih.

Proizvedena od vrhunskih sastojaka, ova omiljena delicija izvor je brojnih nutrijenata i tvari s povoljnim učinkom na naše zdravlje, rast i razvoj. Čokolada je izvrsne topivosti, osebujna okusa i mirisa, pod brendom Mikado koji desetljećima ima povjerenje potrošača na domaćem i inozemnom tržištu te jamči vrhunsku kvalitetu.

U elegantnom dizajnu, Mikado Premium možete pronaći na policama u pet neodoljivih okusa od kojih je teško odabrati najbolju, obzirom da se svi okusi savršeno stapaju s premium mliječnom čokoladom: krokant, med i orah, pistacio, nougat te fino prženi cijeli lješnjak.