Arhiva

Djelatnici PU požeško-slavonske donirali novac djelatnicima PU sisačko-moslavačke pogođenim potresom

21-01-2021 • 00:00
Rva

Djelatnici Policijske uprave požeško-slavonske pokazali su veliko srce i humanost. 

Content photo Content photo

Djelatnici PU požeško-slavonske su pokazali spremnost da pomažu u nevolji i što je najvažnije od svega pokazali su empatiju prema svojim kolegama

Djelatnici Policijske uprave požeško-slavonske pokazali su veliko srce i humanost. Naime, pokrenuli su akciju i prikupili 22.050 kuna za pomoć djelatnicima Policijske uprave sisačko-moslavačke koji su razornim potresom, 29. prosinca 2020. godine ostali bez svojih domova. Pokazali su spremnost da pomažu u nevolji i što je najvažnije od svega pokazali su empatiju prema svojim kolegama.

Načelnik Policijske uprave požeško-slavonske Željko Grgić jučer je posjetio Policijsku upravu sisačko-moslavačku te prikupljena novčana sredstva predao zamjeniku načelnika Policijske uprave sisačko-moslavačke, Dubravku Smolčiću.


Načelnik PU požeško-slavonske Željko Grgić je prilikom primopredaje naglasio kako se radi o skromnom i simboličnom doprinosu svih djelatnika PU požeško-slavonske koji se  u ovoj teškoj nevolji  suosjećaju s kolegama i djelatnicima koji su ostali bez svojih domova te im zaželio da se što prije vrate svojim kućama i normalnom životu.