Arhiva

Asfaltiran odvojak Industrijske ulice u Požegi

01-03-2021 • 00:00
Rva

Odvojak Industrijske ulice u Požegi koji vodi prema požeškom Reciklažnom dvorištu dobio je u petak svoj završni asfaltni sloj

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Odvojak Industrijske ulice u Požegi koji vodi prema požeškom Reciklažnom dvorištu dobio je u petak svoj završni asfaltni sloj

Odvojak Industrijske ulice u Požegi koji vodi prema požeškom Reciklažnom dvorištu dobio je u petak svoj završni asfaltni sloj, na zadovoljstvo radnika požeškoga Komunalca, koji tamo imaju izdvojeni pogon uza spomenuto dvorište za recikliranje, ali i 4-5 požeških poduzetnika koji tamo godinama obavljaju svoju gospodarsku djelatnost.

– Drago mi je što smo ispunili još jedno obećanje, ovaj put ovim vrijednim ljudima koji su godinama, unatoč lošoj pristupnoj cesti, zapošljavali, razvijali se i stvarali nove vrijednosti u odvojku Industrijske ulice i tako doprinosili razvitku i napretku naše Požege. Ovo će im, vjerujem, biti korisna pomoć kako bi nastavili poslovati još uspješnije – kazao je požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

Investicijom vrijednom oko milijun kuna, spomenuti je dio Industrijske ulice dobio kompletno novu, asfaltiranu cestu, dužine 268 i širine 6 metara, s izgrađenom oborinskom odvodnjom. Radove je izvela požeška tvrtka Promet građenje d.o.o.