Arhiva

4. Obiteljski izlet – povodom Dana grada Požege – Grgureva – 14.03.2021. godine

15-03-2021 • 00:00
Rva

Poštujući sve mjere i propise vezane za pandemiju, planinari HPD Gojzerica Požega obilježili su Dan grada Požege na sebi svojstven način (unutar društva i prijatelja)

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Poštujući sve mjere i propise vezane za pandemiju, planinari HPD Gojzerica Požega obilježili su Dan grada Požege na sebi svojstven način (unutar društva i prijatelja)

Poštujući sve mjere i propise vezane za pandemiju, planinari HPD Gojzerica Požega obilježili su Dan grada Požege na sebi svojstven način (unutar društva i prijatelja). Organizirali su dvije staze po 25 planinara (OBITELJSKA I PLANINARSKA) i tako poveli u obližnje gorje točno 50 planinara. Nije ovo bilo ni blizu prošlogodišnjem broju posjetitelja, kada je Požeška gora bila preplavljena sa 550 planinar iz cijele Republike Hrvatske.

”Dokazali smo da je Obiteljski izlet preživio unatoč svim nedaćama i trenutnoj situaciji, obilježavajući na ovaj način 4. Obiteljski izlet povodom Dana grada Požege”, dodao je predsjednik društva i glavni organizator ovog tradicionalnog izleta Višeslav Turković.

Planinarsku stazu pohodili su uglavnom planinari iz društva, dok je ona druga koju su vodili Ivica Šnajder i Ana  Kesić bila namijenjena prijateljima planinarima iz HPD Bršljan-Jankovac Osijek i drugim gostima. Izlet je protekao u dobrom raspoloženju na obje staze i svi su se sretno vratili kućama prije najavljene kiše. U ”Gojzerici” sljedeće godine očekuju puno bolju situaciju i veći broj posjetitelja. Živi i sretni bili, pa se vidjeli do godine!