Arhiva

Župan Tomašević ugostio pobjednicu natječaja „Volim svoju županiju“

20-07-2020 • 00:00
Rva

Fotografija koja je prikupila najviše glasova putem Facebooka je „Slavonska polja“ autorice Željke Ivanović iz Završja koja je danas bila na prijemu kod požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića. 

Content photo Content photo
00:00
Content photo Content photo
00:00
Content photo Content photo

Fotografija koja je prikupila najviše glasova putem Facebooka je „Slavonska polja“ autorice Željke Ivanović iz Završja koja je danas bila na prijemu kod požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića.

Foto natječaj „Volim svoju županiju“ petu godinu zaredom promovira ljepote hrvatskih krajeva, a velik odaziv pokazuje sve krajeve Hrvatske očima amaterskih i profesionalnih fotografa. Ove godine, između gotovo tri tisuće prijavljenih fotografija iz cijele Hrvatske, najviše je glasova prikupila fotografija iz Požeško-slavonske županije.

 

 

Fotografija koja je prikupila najviše glasova putem Facebooka je „Slavonska polja“ autorice Željke Ivanović iz Završja koja je danas bila na prijemu kod požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića. Župan je pobjednici natječaja uručio nagradu te se zahvalio što je ovim putem promovirala ljepote Požeško-slavonske županije.

 

 

 

Fotografija je nastala sasvim slučajno, snimljena je između Trapara i Gradca, a autorica se zahvalila prvenstveno obitelji na podršci i nagovoru da istu prijavi na natječaj.