Arhiva

Župan Tomašević održao tradicionalno druženje s novinarima

02-01-2020 • 00:00
Rva

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević tradicionalno se u vrijeme božićnih i novogodišnji blagdana, susreo s predstavnicima medija koji djeluju na području Požeško-slavonske županije

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević tradicionalno se u vrijeme božićnih i novogodišnji blagdana, susreo s predstavnicima medija koji djeluju na području Požeško-slavonske županije

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević tradicionalno se u vrijeme božićnih i novogodišnji blagdana, susreo s predstavnicima medija koji djeluju na području Požeško-slavonske županije.

“Zahvaljujem se svima koji radite na području Požeško-slavonske županije i prenosite informacije, vijesti i događaje o onom što radimo u županiji. Hvala vam na korektnom praćenju svih aktivnosti iz Požeško-slavonske županije.

Vjerujem kako će iduća godina biti razdoblje novog zamaha i rasta i još većeg truda svih nas u Županiji s namjerom da realiziramo sve planirane projekte na dobrobit stanovnika, posebice mladih. Prethodna godina bila je ispunjena realiziranim energetskim obnovama osnovnih škola, a ove godine očekujemo početak obnove i svih srednjih škola. Također smo ta ušteđena sredstva ponovo usmjerili u poboljšanje školstva, nabavili smo pametne ploče, informatičku opremu i nove klupe, a tim putem ćemo nastojati i dalje.

Nema ljepše domovine i nema boljeg prostora od našeg i u tom dijelu učinit ćemo sve kako bi ostvarili uvjete da mladi ostaju, da i oni budu graditelji svoje i zajedničke budućnosti. Godina iza nas je godina i novih financijskih poticaja, novih projekata, zahvaljujući Vladi Republike Hrvatske i ministrima koji su prepoznali važnost lokalne i regionalne samouprave te Slavonije koja ima puno toga za ponuditi. Uz potporu Vlade RH i projekta „Slavonija, Baranja i Srijem“, veliki projekti su u pripremi, neki su i realizirani, ali najvažnije je da su znatna sredstva usmjerena prema županijama, gradovima i općinama, da i mi možemo sufinancirati vitalne projekte te realizirati naše proračune.

Ove godine nas očekuje puno posla, puno bitnih projekata za nas u županiji, ali uz sve naše poslove sada ćemo imati i preuzimanje poslova ureda državne uprave, sve to u smislu da građanima budemo dostupniji u realizaciji njihovih predmeta i potreba, za bolji razvoj naše poljoprivrede, gospodarstva i naravno svih nas. Ovim putem ujedno svima želim čestitati i poželjeti da nova 2020. godina bude uspješna.” – rekao je župan Alojz Tomašević.