Arhiva

Za novu ravnateljicu Dječjeg vrtića Požega predložena Sanela Kovačević

28-05-2020 • 00:00
Rva

Kako doznajemo, kandidatkinje su bile sadašnja ravnateljica Sanda Lukić te odgojiteljice Dječjeg vrtića Sanela Kovačević i Marijana Švajda

Kako doznajemo, kandidatkinje su bile sadašnja ravnateljica Sanda Lukić te odgojiteljice Dječjeg vrtića Sanela Kovačević i Marijana Švajda

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Požega donijelo je 8. svibnja Odluku o raspisivanju natječaja za izbor ravnatelja/ice Dječjeg vrtića Požega na koji su pristigle tri prijave.

Kako doznajemo, kandidatkinje su bile sadašnja ravnateljica Sanda Lukić te odgojiteljice Dječjeg vrtića Sanela Kovačević i Marijana Švajda.

Upravo vijeće sastalo se jučer i s kandidatkinjama obavilo intervju, u kojem su  provjerili znanje vezano uz radno mjesto na koje su se prijavile te snalažljivost, komunikativnost, kreativnost, profesionalne ciljeve i motivaciju za radno mjesto ravnatelja Dječjeg vrtića Požega.

Od pet članova vijeća razgovoru s kandidatima bili su prisutni predsjednik Upravnog vijeća prim.dr.sc. Drago Gašpar te članovi Kristina Turković i Albinko Bagarić, dok predstavnica roditelja Marija Piper Horvat iz obiteljskih razloga nije prisustvovala sjednici, a predstavnica odgojitelja i stručnih suradnika Dječjeg vrtića Požega Ines Dubiel Odoljević je tražila izuzeće od bodovanja, s obzirom na to da je kuma jedne od kandidatkinja.

Nakon provedenog postupka, Upravno vijeće je utvrdilo rang-listu kandidata prema ukupnom broju ostvarenih bodova, na kojoj je prva uvjerljivo bila Sanela Kovačević.

Nakon utvrđivanja rang liste kandidata, prisutni članovi Upravnog vijeća jednoglasno su donijeli Odluku o prijedlogu odgojiteljice Sanele Kovačević za ravnateljicu Dječjeg vrtića Požega. Njihov prijedlog treba potvrditi Gradsko vijeće Grada Požege.