Arhiva

Vratila se ribarnica na Gradsku tržnicu Požega

06-11-2020 • 00:00
Rva

U ponudi imaju živu slatkovodnu ribu iz vlastitog uzgoja - šarana, tolstolobika, amura i soma te ribu obrađenu u vlastitim pogonima, među kojima velik interes vlada za čips od šarana

Content photo
00:00
Content photo Content photo
00:00
Content photo Content photo
00:00
Content photo Content photo Content photo Content photo

U ponudi imaju živu slatkovodnu ribu iz vlastitog uzgoja – šarana, tolstolobika, amura i soma te ribu obrađenu u vlastitim pogonima, među kojima velik interes vlada za čips od šarana

Ponuda Gradske tržnice Požega od danas je bogatija za novootvorenu ribarnicu. To je samo početak novih pomaka predviđenih na području tržnice, rekao je Josip Vitez, direktor Komunalca Požega.

Interes za otvaranje ribarnice pokazala je PP Orahovica, najveći proizvođač i prerađivač slatkovodne ribe u Hrvatskoj, kojima je to deveta ribarnica. Voditelj požeške ribarnice Josip Gabrić ističe da u ponudi imaju živu slatkovodnu ribu iz vlastitog uzgoja – šarana, tolstolobika, amura i soma te ribu obrađenu u vlastitim pogonima, među kojima velik interes vlada za čips od šarana. Uz slatkovodne u ponudi će biti i svježa morska riba brancin i orada.

Voditeljica marketinga PP Orahovica Katica Petkov izrazila je zadovoljstvo što su dobili priliku na tržištu Požege, jer kupci s ovog područja iskazuju interes za njihove proizvode.

Među prvim kupcima bio je Dario Pavković Pavka, koji je izrazio zadovoljstvo što se na Gradsku tržnicu Požega vratila ribarnica. Njegov današnji izbor bio je čips od šarana.

Ribarnica je otvorena ponedjeljkom, utorkom, srijedom i subotom od 7 do 13 sati, a četvrtkom i petkom od 6 do 14 sati.