Arhiva

Vinarija Kutjevo u utorak na HRT 1

25-05-2020 • 00:00
Rva

Snimanje je odrađeno s poznatim gastro stručnjakom i ljubiteljem kulture stola - Reneom Bakalovićem, a što je kutjevački terroir i kakav utjecaj ima na vinovu lozu, kako izgleda priprema nadaleko poznatih tradicionalnih slavonskih delicija te mnogobrojne zanimljive teme, pogledajte u sutrašnjoj emisiji na HRT1 od 21 sat

Content photo Content photo Content photo

Snimanje je odrađeno s poznatim gastro stručnjakom i ljubiteljem kulture stola – Reneom Bakalovićem, a što je kutjevački terroir i kakav utjecaj ima na vinovu lozu, kako izgleda priprema nadaleko poznatih tradicionalnih slavonskih delicija te mnogobrojne zanimljive teme, pogledajte u sutrašnjoj emisiji na HRT1 od 21 sat

U sklopu sedamnaeste emisije lifestyle magazina KLUB 7, na HRT 1 će sutra (utorak 26. svibnja) s početkom u 21 sat biti emitiran eno-gastro prilog o vinariji Kutjevo.

Klub 7 predstavlja lifestyle magazin koji na afirmativan i zabavan način prikazuje aktualna društvena zbivanja u Hrvatskoj i svijetu s raznolikih zbivanja – od mode, glazbe, hrane, do umjetnosti, turizma, sporta.

Emisija Klub 7 iz tjedna u tjedan osvaja sve veći i veći broj gledatelja svojim bogatim i kvalitetnim sadržajem te pregledom najzanimljivijih tema, kako iz Hrvatske, tako i s različitih svjetskih destinacija.

Nakon mnogobrojnih tema s područja umjetnosti, glazbe, mode, ljepote, kulture, gastronomije, dizajna i arhitekture ekipa Kluba 7 je i za emisiju koja će se emitirati sutra pripremila sadržaj koji ne želite propustiti.

Snimanje je odrađeno s poznatim gastro stručnjakom i ljubiteljem kulture stola – Reneom Bakalovićem, a što je kutjevački terroir i kakav utjecaj ima na vinovu lozu, kako izgleda priprema nadaleko poznatih tradicionalnih slavonskih delicija te mnogobrojne zanimljive teme, pogledajte u sutrašnjoj emisiji na HRT1 od 21 sat.