Arhiva

Uhvaćena 26-godišnjakinja u krađi kozmetičkih proizvoda

24-11-2020 • 00:00
Rva

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Pleternice

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Pleternice

26-godišnjakinja krala kozmetičke proizvode

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Pleternice koju se sumnjiči da je dana 2. studenoga 2020. tijekom prijepodneva u Požegi u Zagrebačkoj ulici, u trgovini, otuđila razne kozmetičke proizvode. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U ponedjeljak 23. studenoga 2020. oko 6.50 sati u mjestu Radnovac, 19-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, sletio na putnu bankinu te udario u betonski kolni ulaz u vlasništvu 63-godišnjaka nakon čega je došlo do udara u stup telefonske mreže u vlasništvu Hrvatskog telekoma. 19-godišnjaku je na mjestu događaja uručeno izvješće o počinjenom prekršaju.

Istoga dana, oko 20 sati u Pakracu u Ulici Ivana Gundulića, , 29-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Honda“, daruvarskih registarskih oznaka, kretao se sa obilježenog parkirališnog mjesta vožnjom unazad prilikom čega je zadnjim dijelom vozila udario u prednji dio propisno parkiranog osobnog automobila marke “Audi“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojeg je prethodno propisno parirala 26-godišnjakinja. Protiv 29-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.