Arhiva

Supernova Požega: Mjesto odlične shopping destinacije

18-06-2020 • 00:00
Rva

Uz zabavni glazbeni program popraćen raznim promotivnim akcijama, popustima i nagradnim igrama, svečano je u podne otvorena Supernova Grupa u Požegi, petnaesti takav trgovački centar u Hrvatskoj. Retail park Supernova Požega nova je obiteljska shopping destinacija koja je smještena na zapadnom ulazu u grad Požegu, na adresi Zagrebačka 52.

Content photo Content photo Content photo Content photo
00:00
Content photo
00:00
Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Uz zabavni glazbeni program popraćen raznim promotivnim akcijama, popustima i nagradnim igrama, svečano je u podne otvorena Supernova Grupa u Požegi, petnaesti takav trgovački centar u Hrvatskoj. Retail park Supernova Požega nova je obiteljska shopping destinacija koja je smještena na zapadnom ulazu u grad Požegu, na adresi Zagrebačka 52.

Uz zabavni glazbeni program popraćen raznim promotivnim akcijama, popustima i nagradnim igrama, svečano je u podne otvorena Supernova Grupa u Požegi, petnaesti takav trgovački centar u Hrvatskoj. Retail park Supernova Požega nova je obiteljska shopping destinacija koja je smještena na zapadnom ulazu u grad Požegu, na adresi Zagrebačka 52.

 

 

Svečanom otvaranju prisustvovao je direktor Supernova projekata za Hrvatsku Paul Merdzo, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i gradonačelnik grada Požege Darko Puljašić.

 

 

Direktor Paul Merdzo svim posjetiteljima zaželio je dobrodošlicu te istaknuo kako je sretan što je Supernova napokon ugledala svjetlo dana i u gradu Požegi. Nekoliko godina radilo se na ovom projektu, istaknuo je te dodao kako se nada da će posjetitelji uživati u krajnjem rezultatu kao što je i on uživao u samom procesu ovoga projekta. Osnovnoj školi Dobriše Cesarića poklonio je 50.000 kuna u vidu poklon bona kojeg je uručio požeškom gradonačelniku Puljašiću.

 

 

Gradonačelnik je uputio direktoru zahvalu za ovakvu vrijednu donaciju te podijelio svoje zadovoljstvo s prisutnima rekavši kako je ponosan jer je u Požegu stigao jedan ovakav brend, kojim je lokalna samouprava pokazala da može izaći u susret ovako jednom ozbiljnom projektu.

 

 

Ni požeško-slavonski župan Tomašević nije skrivao svoj ponos otvorenjem ovog centra, a prvenstveno je sretan što se s prostora Županije više neće morati ići dalje u shopping centre, već će žitelji ostalih županija pristizati u naš grad.

 

Svoja vrata za sve kupce danas su otvorile trgovine poznatih brendova poput Baby Center, C&A, CCC, Deichman, dm, Galileo, KiK, NewYorker, Pepco, Sinsay, Sport Vision, Top Shop i Tedi. Tijekom ljeta svoja će vrata otvoriti još tri objekta – caffe bar Leggiero, Admiral automat klub te poznati talijanski prehrambeni lanac Eurospin.

Ukupna vrijednost investicije iznosi 16 milijuna eura, a otvorenje novog trgovačkog centra rezultiralo je zapošljavanjem oko 300 ljudi. Prostor trgovačkog centra prostire se na 11.000 četvornih metara unutar kojih je smješteno 16 trgovina i jedan ugostiteljski objekt.

Za posjetitelje je osigurano 450 parkirnih mjesta, a svi koji odluče uživati u najboljem shoppingu u gradu, centar je otvoren od ponedjeljka do nedjelje.

 

 

Supernova grupa međunarodna je kompanija sa sjedištem u Grazu koja se bavi kupnjom, razvojem i dugoročnim upravljanjem komercijalnim nekretninama. Kroz realizaciju raznih projekata u svoje su prostore do sada privukli više od 60 milijuna kupaca.