Arhiva

Sedamnaest dana bez novoboljelih na području Požeško-slavonske županije

17-04-2020 • 00:00
Rva

Stožer civilne zaštite Požeško-slavonske županije uputio je priopćenje u kojemu stoji da je danas 17. dan bez novooboljelih osoba,  dok se u samoizolaciji trenutno nalazi 235 osoba

Stožer civilne zaštite Požeško-slavonske županije uputio je priopćenje u kojemu stoji da je danas 17. dan bez novooboljelih osoba, dok se u samoizolaciji trenutno nalazi 235 osoba

Ukupno je do danas testirano 95 osoba, a trenutno je jedan uzorak na analizi. Na području županije i dalje su potvrđene 3 oboljele osobe iz ožujka.

Temeljem prijave o kršenju samoizolacije, Državni inspektorat imao je postupanje u 15 slučajeva, od toga je izdano 5 prekršajnih naloga po 8.000,00 kuna i 10 usmenih rješenja o zabrani kretanja osobe bez kazne.

Sustav e-propusnice dostupan je na adresi epropusnice.gov.hr te omogućuje građanima jednostavno slanje zahtjeva za izdavanje propusnica korištenjem usluga e-Građani i NIAS (Nacionalni identifikacijski i autentifikacijski sustav).

Detaljnije o e-propusnicama pročitajte ovdje, a ostale upute možete pronaći na web stranici Požeško-slavonske županije pod dokumentima.

Kontakti za sve upite – COVID-19, također pozivom na broj 113 svakim danom od 7 do 22 sata možete dobiti sve informacije o korona virusu.