Arhiva

Sala kao iz bajke: Otvorena Gloria – svečana dvorana u Požegi

30-05-2020 • 00:00
Rva

Svečano je danas, pred mnoštvom uzvanika i prijatelja, otvorena dvorana Gloria u Požegi, a za njeno postojanje i predivan izgled zaslužne su dvije požeške obitelji, obitelj Pavić i obitelj Pojer. 

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Svečano je danas, pred mnoštvom uzvanika i prijatelja, otvorena dvorana Gloria u Požegi, a za njeno postojanje i predivan izgled zaslužne su dvije požeške obitelji, obitelj Pavić i obitelj Pojer.

Svečano je danas, pred mnoštvom uzvanika i prijatelja, otvorena dvorana Gloria u Požegi, a za njeno postojanje i predivan izgled zaslužne su dvije požeške obitelji, obitelj Pavić i obitelj Pojer. Proslavi otvorenja prisustvovali su požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije dr. Željko Glavić te gradonačenik Požege Darko Puljašić, uz ostale počasne uzvanike.

 

 

Priča za otvaranjem svečane dvorane u Požegi, krenula je prije dvije godine, kada je Željko Pojer, jedan od poslovnih partnera, shvatio da Požegi nedostaje sala za svatove. Svoju ideju prezentirao je obitelji Pavić s kojima inače njeguje prijateljske odnose, te su zajedničkim snagama odlučili pokrenuti nimalo lak posao i ući u nimalo lak projekt.

 

 

Projekt je uspješno završen, svečana dvorana danas je otvorena za vjenčanja, kojima se ponajviše raduju mladenci koji će svoj najvažniji dan u životu upotpuniti profesionalnom uslugom i predivnim ambijentom kojeg ova dvorana pruža.

 

 

Svoju sreću nije skrivao niti mladi Borna Pavić koji je, ušavši u ovaj projekt, nastavio obiteljsku tradiciju. „Zahvaljujem svima koji ste došli u ovom velikom broju s nama podijeliti našu sreću i radost, a prije svega ponos. Ponosan sam na svoje roditelje i na sve koji su mi pomogli da krenemo s ovom pričom, koji su vjerovali u mene, i izrazito sam sretan što mogu nastaviti obiteljsku tradiciju ugostiteljstva koja traje već 3. generaciju od 1982. godine.“, rekao je Borna Pavić.

 

 

Kratko je govor održao i gradonačelnik Puljašić, zahvalivši se obiteljima Pavić i Pojer na ustrajnosti da se ovakva priča, koja je zasigurno potrebna gradu Požegi, ostvari. „Grad Požega stoji iza vas“, izjavio je gradonačelnik te čestitao na kvaliteti i zaželio puno uspjeha u daljnjem radu.

 

 

Čestitkama se pridružio i župan Alojz Tomašević. „Neka i ovaj prostor, ova dvorana, bude na dobrobit svih stanovnika Požeško-slavonske županije. Čestitam obitelji Pojer i Pavić“, istaknuo je župan.