Arhiva

Projektom „Poticanje izvrsnosti” nagrađeno 20 učenika Glazbene škole Požega

11-09-2020 • 00:00
Rva

Učenici Glazbene škole Požega u šk. god. 2018./2019. predstavljali su nas preko 100 puta na raznim domaćim i međunarodnim natjecanjima i osvojili preko 60 prvih nagrada

Učenici Glazbene škole Požega u šk. god. 2018./2019. predstavljali su nas preko 100 puta na raznim domaćim i međunarodnim natjecanjima i osvojili preko 60 prvih nagrada

Učenici Glazbene škole Požega u šk. god. 2018./2019. predstavljali su nas preko 100 puta na raznim domaćim i međunarodnim natjecanjima i osvojili preko 60 prvih nagrada. Godišnje u Školi organiziramo 70-ak koncerata, a na većini njih nastupaju naši učenici.

Oni svojim nastupima uvelike pridonose bogatom kulturnom životu naše zajednice. Svojim uspjesima na natjecanjima promoviraju našu Školu, naše gradove, Županiju te sada želimo nešto napraviti za njih. Projekt „Poticanje izvrsnosti“ zamišljen je kao nagrada i poticaj za daljnji rad naših najuspješnijih učenika. Najuspješnijem učeniku svakog razreda, kako Matične škole, tako i Područnih odjeljenja u Pleternici i Kutjevu, osigurao bi se cjelogodišnji iznos participacije – Grad Pleternica učenicima PO-a Pleternica, Grad Kutjevo učenicima PO-a Kutjevo, dok će se za učenike Matične škole pobrinuti Grad Požega (za osnovnoškolce) i Županija (za srednjoškolce). Ukupno ćemo nagraditi 20 učenika. Stručna tijela Glazbene škole Požega odabrala su najuspješnije učenike temeljem rezultata iz prethodnog razreda. Kriteriji za odabir najboljih su: rezultati s natjecanja, uspješnost nastupa na koncertima i ocjene.

Zahvaljujemo se na financijskoj potpori našem županu g. Tomaševiću, gradonačelniku Požege g. Puljašiću, gradonačelniku Kutjeva g. Budimiru i gradonačelnici Pleternice gđi. Jozić, od koje je i potekla ova ideja.

Nagrađeni učenici:

Matična škola

2.o – Dina Gadžić

3.o – Edita Mikić

4.o – Anamarija Ralašić

5.o – Margareta Jakobović

6.o – Jakov Gitt

2.PR – Jakov Pažin

1.S – Žarko Dominik Jakovljević

2.S – Borna Franić

3.S – Jana Mustapić

4.S – Bruno Pavičić

Područno odjeljenje Kutjevo

2.o – Ela Mijoković

3.o – Mia Grlić

4.o – Anamarija Svitok

5.o – Ana Bešlić

6.o – Ines Hurtiš

Područno odjeljenje Pleternica

2.o – Petra Rezo

3.o – Petar Miličević

4.o – David Kresovljak

5.o – Viktorija Barić

6.o – Valentina Sesar