Arhiva

Pobjednica 40. Kulenijade u Požegi Sara Petersdorfer iz Bistrinaca

26-06-2020 • 00:00
Rva

Majstori kulena iz  cijele Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema odlučili su i ove godine sudjelovati sa uzorcima kulena

Content photo

Majstori kulena iz cijele Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema odlučili su i ove godine sudjelovati sa uzorcima kulena

Rođendansko izdanje 40. Kulenijade u Požegi održano je poslijepodne u Restoranu Grgin dol. S obzirom na epidemiološke mjere, ove godine nije bilo svečane dodjele diploma, nego su rezultati objavljeni na konferenciji za medije.

Rezultate su predstavili predsjednik Povjerenstva za ocjenjivanje kulena Mato Matijević, direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Požege Silvija Podoljak i gradonačelnik Grada Požege Darko Puljašić.

Pobjednicom ovogodišnje Kulenijade u Požegi proglašena je Sara Petersdorfer iz Bistrinaca. Osim nje, zlata su s područja Požeško-slavonske županije zaslužili Ivan Aračić iz Gradca i Miroslav Crnjac iz Požege.

Majstori kulena iz  cijele Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema odlučili su i ove godine sudjelovati sa uzorcima kulena. Na natjecanje je pristiglo 44 uzorka – 6 je zlatnih, 15 srebrnih, 16 brončanih, dok 7 uzoraka nije prešlo prag. Nagrada će pobjednici, kao i diplome natjecateljima, biti dostavljeni naknadno.