Arhiva

Planinarski maskenbal 2020. donio pregršt zanimljivih maski

24-02-2020 • 00:00
Rva

Na planinarskom maskenbalu u organizaciji HPD-a "Sokolovac" Požega i ove godine se okupio lijep broj zanimljivih maski iz Požege i Požeštine, a posebni gosti bili su planinari HPD-a "Cibalia" Vinkovci.

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Na planinarskom maskenbalu u organizaciji HPD-a “Sokolovac” Požega i ove godine se okupio lijep broj zanimljivih maski iz Požege i Požeštine, a posebni gosti bili su planinari HPD-a “Cibalia” Vinkovci.

Na planinarskom maskenbalu u organizaciji HPD-a “Sokolovac” Požega i ove godine se okupio lijep broj zanimljivih maski iz Požege i Požeštine, a posebni gosti bili su planinari HPD-a “Cibalia” Vinkovci.

 

 

Nakon okupljanja maškara uslijedila je večera i druženje uz ples i zanimljive sadržaje: ples s metlom, ples srca, izvlačenje vrijednih tombola i proglašenje najboljih maski.

 

 

U plesu s metlom pobijedila je Ljuba, pobjednici plesa srca bili su Štrumfeta i Mrgud u velikoj borbi sa Avom Karabatić i Tarzanom i Jane.

 

 

Tombole su se proavale po simboličnoj cijeni, a svaka je bila dobitna i vrijednija od nabave cijene.

 

U natjecanju za najbolju masku jednoglasnom odlukom stručni žiri je odlučio da treće mjesto osvaja Jaglac iz Vinkovaca.  Drugo mjesto je osvojio par Oktoberfest, a prvo mjesto je osvojila maska Zvijer iz filma “Ljepotica i zvijer”.

 

 

Za dobru zabavu i ples pobrinuli su se Kristina i Damir koji su se maskirali u pacijenta i medicinsku sestru.