Arhiva

Novi termin službenog programa 28. Hrvatskog festivala jednominutnih filmova

30-07-2020 • 00:00
Rva

Službeni program 28. Hrvatskog festivala jednominutnih filmova  koji je trebao biti prikazan u petak, 31. srpnja, zbog najave mogućeg vrlo nepovoljnog vremena, odgađa se za za nedjelju, 02. kolovoza.  

Službeni program 28. Hrvatskog festivala jednominutnih filmova koji je trebao biti prikazan u petak, 31. srpnja, zbog najave mogućeg vrlo nepovoljnog vremena, odgađa se za za nedjelju, 02. kolovoza.

Službeni program 28. Hrvatskog festivala jednominutnih filmova  koji je trebao biti prikazan u petak, 31. srpnja, zbog najave mogućeg vrlo nepovoljnog vremena, odgađa se za za nedjelju, 02. kolovoza.  Mjesto ostaje nepromijenjeno, tako da će se službeni program odviti na parkiralištu Hotela Grgin dol gdje će posjetitelji od 18 sati prvu projekciju pratiti gledanjem iz automobila u sklopu DRIVE-IN-a. Druga projekcija zakazana je za ostale gledatelje u 20 sati, a bit će omogućena sjedeća mjesta.

 

 

Mole se posjetitelji da zbog ograničenog broja gledatelja pravovremeno rezerviraju mjesto (mailom: crominute@gmail.com ili na broj  098 520560).

 

„Svi koji su to učinili za programe u petak ne moraju se opet javljati. Bilo bi lijepo, ako zbog spriječenosti ne mogu doći da nam to jave i oslobode mjesto za nekog drugog gledatelja.

Propusnice za automobile, odnosno, ulaznice za sjedeća mjesta možete podići već sat vremena prije projekcije da se ne bi stvarale gužve pred sam početak programa. Pri ulasku ćete dobiti zaštitnu masku, a razmak između sjedala će biti prema epidemiološkim uputama. Očekujemo vas u nedjelju“, poručio je Željko Balog, direktor festivala.