Arhiva

Mail Boxes Etc. – šaljite svoje pakete bez čekanja u redovima i po najpovoljnijim cijenama!

27-11-2020 • 00:00
Rva

MBE sustav djeluje u više od 2600 poslovnica u cijelome svijetu, a od sada ga možete posjetiti i u Požegi, na adresi Njemačka ulica 2

Content photo Content photo Content photo

MBE sustav djeluje u više od 2600 poslovnica u cijelome svijetu, a od sada ga možete posjetiti i u Požegi, na adresi Njemačka ulica 2

MBE sustav djeluje u više od 2600 poslovnica u cijelome svijetu, a od sada ga možete posjetiti i u Požegi, na adresi Njemačka ulica 2.

Glavne usluge koje Mail Boxes Etc. nudi su prikup, pakiranje i slanje paketa jer je dostava ono je u čemu smo najbolji! Ne brinite niti o dostavi, niti o pakiranju – na Vama je samo da nam donesete predmete koje želite poslati, a mi ćemo ih pakirati profesionalno, koristeći zaštitne materijale i metode koje osiguravaju da vaš paket na odredište stigne neoštećen.

Ako vaša firma treba kontinuirano slanje paketa kupcima, sasvim je svejedno šaljete li butelje vina ili imate web shop koji treba dostavu paketa – obratite nam se s povjerenjem kako bismo vam napravili ponudu po mjeri.

Trebate li složiti poklon pakete i poslati ih poslovnim partnerima – MBE vam može dati kompletnu uslugu, od preuzimanja sastojaka, preko pakiranja do dostave na željene adrese.

Zašto odabrati baš nas?

Bez čekanja u redovima jer brzo i sigurno obrađujemo sve poslovne zahtjeve. Ugled i zadovoljstvo klijenata nam je najvažnije i izuzetno smo ponosni na naš rad. Ništa ne izlazi iz našeg centra bez da prođe strogu provjeru kvalitete. Imamo iskustva u našem poslu jer MBE postoji od davne 1980. godine, stoga možete vjerovati dobro poznatem internacionalnom brendu.

Kontaktirajte nas na 099 22 33 034 ili nas posjetite svakim radnim danom od 8 do 18h na adresi Njemačka ulica 2.

Pakete do 2kg za Njemačku i Austriju šaljite po AKCIJSKOJ Božićnoj cijeni od 80kn!

Ponuda vrijedi do 15.12.2020.

MBE Požega – najpovoljnije cijene i Vaš put za sigurnu dostavu.