Arhiva

HDZ Požeško-slavonske županije: Ostvarili smo izvrstan rezultat, hvala vam na ukazanom povjerenju

07-07-2020 • 00:00
Rva

- Na ovim parlamentarnim izborima Hrvatska demokratska zajednica ostvarila je izvrstan rezultat, pobjednik je i sljedeće četiri godini nastavit će provoditi politiku HDZ-a, nadamo se jednako uspješno kao i protekle četiri godine, a s obzirom na iskustvo, sljedeće četiri godine u drugom poluvremenu, i bolje. – izjavio je na početku današnje konferencije za medije predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije Željko Glavić

Content photo
00:00
Content photo
00:00
Content photo
00:00
Content photo
00:00

– Na ovim parlamentarnim izborima Hrvatska demokratska zajednica ostvarila je izvrstan rezultat, pobjednik je i sljedeće četiri godini nastavit će provoditi politiku HDZ-a, nadamo se jednako uspješno kao i protekle četiri godine, a s obzirom na iskustvo, sljedeće četiri godine u drugom poluvremenu, i bolje. – izjavio je na početku današnje konferencije za medije predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije Željko Glavić

– Na ovim parlamentarnim izborima Hrvatska demokratska zajednica ostvarila je izvrstan rezultat, pobjednik je i sljedeće četiri godini nastavit će provoditi politiku HDZ-a, nadamo se jednako uspješno kao i protekle četiri godine, a s obzirom na iskustvo, sljedeće četiri godine u drugom poluvremenu, i bolje. – izjavio je na početku današnje konferencije za medije predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije Željko Glavić.

Zahvalio je biračima na povjerenju jer su u V. izbornoj jedinici izabrali tri kandidata Požeško-slavonske županije – Josipa Aladrovića, Darka Puljašića i Anamariju Blažević, koji će nas predstavljati u Hrvatskom saboru, neki možda i u izvršnoj vlasti, te je siguran da će opravdati povjerenje koje su im građani dali.

Voditeljica Izbornoj stožera V. izborne jedinice Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice, s ponosom je istaknula da je HDZ u našoj izbornoj jedinici ostvario u postotku najbolji rezultat u Republici Hrvatskoj, čime je potvrđeno da se rad, kontinuitet i programi prepoznaju.

Anamarija Blažević, gradonačelnica Pakraca, također je zahvalila na ukazanom povjerenju.

Kao sedmi na listi izravan ulaz u Hrvatski sabor osigurao je Darko Puljašić, gradonačelnik Požege.

Blažević i Puljašić su najavili da će svakako ostati na gradonačelničkim mjestima do isteka mandata sljedeće godine, te u narednom razdoblju kroz svoje nove dužnosničke uloge lobirati za projekte u sredinama iz kojih dolaze, ali jednako tako i u ostalim gradovima i općinama s područja Požeško-slavonske županije, u kojima je na vlasti također Hrvatska demokratska zajednica.