Arhiva

Gradonačelnica Jozić: Plenković treba ostati predsjednik HDZ-a

23-01-2020 • 00:00
Rva

Na pitanje hoće li se kandidirati ili za koga će se opredijeliti, mnogi HDZ-ovci izbjegavaju jasan odgovor. No, ne i gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić

Content photo

Na pitanje hoće li se kandidirati ili za koga će se opredijeliti, mnogi HDZ-ovci izbjegavaju jasan odgovor. No, ne i gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić

Nakon izbora za predsjednika RH, aktualizirali su se skori unutarstranački izbori u vladajućem HDZ-u. Na pitanje hoće li se kandidirati ili za koga će se opredijeliti, mnogi vodeći ljudi stranke izbjegavaju jasan odgovor. No, ne i gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić, za koju se smatra da ima dobre izglede biti visokopozicionirana na kandidacijskoj listi HDZ-a naše izborne jedinice za izbore u Hrvatski sabor.

Ona je svoje opredjeljenje jutros jasno iznijela na osobnom Facebook profilu. Evo što je napisala:

– Kada si na poziciji čelnog čovjeka svakodnevno donosiš odluke. Za donošenje odluka treba poprilično hrabrosti i odvažnosti no ako imaš viziju i znaš smjer kojim ideš onda su te odluke u kontekstu vizije koju ostvaruješ. Jedna takva odluka stajala je „u ladicama“ naših prijašnjih vlada i postojala je u naznakama no jedan čovjek imao je odlučnosti provesti je u djelo. Tom odlukom našem gradu omogućen je prihod četverostruko veći nego je bio prije, a tim prihodom danas financiramo rad proširenog dječjeg vrtića, dodjeljujemo potpore poduzetnicima, kupujemo radne bilježnice našoj djeci i financiramo sve ono što vidimo kad se okrenemo oko sebe. Kako mi, tako i sve općine i gradovi u RH.

Zato, između ostalog, moja podrška Andreju, modernom i odlučnom političaru koji je pozicionirao Hrvatsku na mjesto koje joj pripada u EU istovremeno provodeći politiku i smjer utemeljitelja Hrvatske demokratske zajednice, dr. Franje Tuđmana. – napisala je jutros Antonija Jozić.

Da je potpora uzajamna, pokazala je svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Pleternice prošlog mjeseca, na kojoj su se pojavili premijer Plenković te pet ministara Vlade.