Arhiva

Devet od deset jučerašnjih uzoraka negativno, čeka se potvrda za kćerku oboljele

01-04-2020 • 00:00
Rva

Kako upravo doznajemo, šest uzoraka (među kojima su i oni iz banke) negativni su, kao i još tri uzorka nepovezana s ovim slučajem

Kako upravo doznajemo, šest uzoraka (među kojima su i oni iz banke) negativni su, kao i još tri uzorka nepovezana s ovim slučajem

Na području Požeško-slavonske županije dvije osobe se oporavljaju od koronavirusa – starija žena u Općoj županijskoj bolnici Požega te policajac u kućnoj izolaciji.

Dva uzorka poslana u ponedjeljak na testiranje negativna su. Riječ je o dvije osobe koje su se vratile iz Kanade, a jedna od njih zbog temperature je hospitalizirana, no nasreću, ne zbog koronavirusa.

Jučer je na testiranje poslano deset uzoraka, od čega je sedam povezano s gospođom oboljelom od koronavirusa koja se nalazi u Općoj županijskoj bolnici Požega.

Kako upravo doznajemo, šest uzoraka (među kojima su i oni iz banke) negativni su, kao i još tri uzorka nepovezana s ovim slučajem.

Još nije gotov rezultat uzorka kćerke zaražene Požežanke, za kojeg se očekuje da će biti pozitivan, što bi bila potvrda izvora zaraze. Rezultat bi trebao biti poznat uskoro.

Doznajemo da će danas iz predostrožnosti na testiranje biti poslano još nekoliko uzoraka osoba povezanih s ovim slučajem.