Arhiva

Thomas Heinz Pandžić proglašen za najboljeg domaćina u Hrvatskoj!

04-10-2019 • 00:00
Rva

U Vinkovcima je sinoć dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore 

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

U Vinkovcima je sinoć dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore

U Vinkovcima je sinoć dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) te ljude u turizmu. U kategoriji Čovjek – ključ uspjeha u turizmu, za najboljeg Domaćina turističkog seljačkog domaćinstva proglašen je Thomas Heinz Pandžić, vlasnik seoskog imanja Zlatni lug, a nagradu mu je uručio ministar turizma Gari Cappelli.

Upravo u Zlatnom lugu jučer je održana degustacija jela s jelovnika „Okusi Zlatne Slavonije“, koji su pripremili Schon Blick, Stari fenjeri, Grgin dol, Vila Stanišić i Zlatni lug.

 

Drugi dio nagrada dodijelit će se danas u Osijeku za 10 najboljih u turizmu, i to u sljedećim kategorijama: Turistička destinacija godine, Nagrada za održivi turizam, Plaža godine, Turistički događaj godine, DMK Putnička agencija godine, Restoran godine, Marina godine, Kamp godine, Hotel godine, nagrada „Anton Štifanić“ u kategoriji tvrtka/ustanova/udruga te pojedinac, Nagrada za životno djelo te Posebno priznanje za izniman doprinos turizmu Republike Hrvatske. U Programu nastupa i Big Band Požega, a izravan prijenos dodjele na programu HTV1 započinje u 20 sati.