Arhiva

Pleterničanin Josip Aladrović novi ministar?

17-07-2019 • 00:00
Rva

Kako doznajemo, novi ministar rada i mirovinskog sustava bit će rođeni Pleterničanin Josip Aladrović, danas ravnatelj Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje

Kako doznajemo, novi ministar rada i mirovinskog sustava bit će rođeni Pleterničanin Josip Aladrović, danas ravnatelj Hrvatskoj zavoda za mirovinsko osiguranjeKako doznajemo, novi ministar rada i mirovinskog sustava bit će rođeni Pleterničanin Josip Aladrović, danas ravnatelj Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje

Kako doznajemo, novi ministar rada i mirovinskog sustava bit će rođeni Pleterničanin Josip Aladrović, danas ravnatelj Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. On bi kroz rekonstrukciju Vlade trebao doći na mjesto Marka Pavića koji će preuzeti resor regionalnog razvoja i fondova EU od ministrice Žalac.

Tu informaciju upravo nam je potvrdio predsjednik ŽO HDZ dr. Željko Glavić.

“Da, završilo je predsjedništvo stranke i taj prijedlog ide u Sabor”, rekao je Glavić za RVA. Ako Sabor potvrdi, bit će to prvi ministar barem rodom s područja Požeško-slavonske županije od uspostave Republike Hrvatske.

Josip Aladrović sin je nekadašnjeg gradonačelnika Pleternice, požeško-slavonskog župana i predsjednika Županijske skupštine, a danas predsjednika Gradskog vijeća Grada Pleternice Marijana Aladrovića.