Arhiva

Najboljima u 2019. godini dodijeljene godišnje nagrade HPS-a

17-12-2019 • 00:00
Rva

Svake godine Izvršni odbor HPS-a dodjeljuje godišnje nagrade udrugama, akcijama i pojedincima koji su se istaknuli svojim rezultatima u tekućoj godini,  a dodjela ovih nagrada počela je 1993-e godine. Nagrada za najbolje organiziranu akciju u HPS-u dodjeljena je se HPD-u „Sokolovac“ Požega, koje je ovu nagradu dobilo po prvi puta od uvođenja godišnjih nagrada, za organiziranje tradicionalne manifestacije Papučki jaglaci.

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Nagrada za najbolje organiziranu akciju u HPS-u dodjeljena je se HPD-u „Sokolovac“ Požega, koje je ovu nagradu dobilo po prvi puta od uvođenja godišnjih nagrada, za organiziranje tradicionalne manifestacije Papučki jaglaci.

Svake godine Izvršni odbor HPS-a dodjeljuje godišnje nagrade udrugama, akcijama i pojedincima koji su se istaknuli svojim rezultatima u tekućoj godini,  a dodjela ovih nagrada počela je 1993-e godine. Izvršni odbor HPS-a na 3. sjednici 18. studenoga 2019., odlučio je o dobitnicima nagrada najboljima u 2019. godini u ovim kategorijama:

 

– najbolja planinarska udruga

– najbolji društveni rad u planinarskoj udruzi

– najbolji dužnosnik HPS-a

– najveći planinarski uspjeh u 2019.

-najbolji rad s mladima

– najveći doprinos planinarskoj publicistici

– najbolja web-stranica

– najbolja planinarska kuća

– najbolji upravljač planinarske kuće

– najbolji domaćin planinarske kuće

– najbolji vanjski suradnik

– najbolje organizirana akcija

– najbolje organizirana akcija

 

 

U kategoriji najbolje organizirane akcije nagrada je dodjeljena manifestaciji kojom se otvara proljetna planinarska sezona u Slavoniji te popularizira planinarstvo i izlazak u prirodu. Ove se godine na toj tradicionalnoj akciji okupilo više od 3000 sudionika, a sve je bilo organizirano na uzoran način. Nagrada za najbolje organiziranu akciju u HPS-u dodjeljena je se HPD-u „Sokolovac“ Požega, koje je ovu nagradu dobilo po prvi puta od uvođenja godišnjih nagrada, za organiziranje tradicionalne manifestacije Papučki jaglaci. Predsjednik HPS-a gospodin Darko Berljak predao je nagradu predsjedniku HPD-a „Sokolovac“ Požega, Predragu Livaku.

 

 

Ovo je za HPD „Sokolovac“ Požega ugodno iznenađenje, ali i znak da je rad svih članica i članova našeg Društva prepoznat, ne samo u gradu Požegi, Požeško-slavonskoj županiji, Slavoniji, nego je prepoznat i cijenjen na razini Hrvatske i u Hrvatskom planinarskom savezu.

 

 

Zahvaljujemo svima koji su doprinijeli ovoj godišnjoj nagradi; svim članicama i članovima, svim podupirateljima ove planinarske manifestacije izvan Društva, svim planinarima i ljubiteljima prirode koji nam dolaze sve ove godine, i članovima Izvršnog odbora HPS-a koji su prepoznali vrijednost ove manifestacije, koja je od ove godine zaštićena kao intelektualno vlasništvo.