Arhiva

Još jedno priznanje za restoran Zlatni Lug

31-12-2019 • 00:00
Rva

Portal Restaurant Guru proglasio je Zlatni Lug najboljim u gradu Požegi, u kategoriji restorana i kategoriji vrhunske usluge

Content photo Content photo

Portal Restaurant Guru proglasio je Zlatni Lug najboljim u gradu Požegi, u kategoriji restorana i kategoriji vrhunske usluge

Protekla godina za restoran i seosko imanje Zlatni Lug ostat će zabilježena kao jedna od najuspješnijih. Naime, tijekom 2019. Zlatni Lug primio je pet važnih priznanja.

Na samom početku godine Grad Požega dodijelio je Zlatnom Lugu svoju Kolektivnu nagradu za izniman doprinos razvoju ruralnog turizma. Zatim je restoran uvršten na Gastronautov popis 100 vodećih hrvatskih restorana, u konkurenciji između čak 2400 ugostiteljskih objekata.

Svakako najveće priznanje stiglo je od Hrvatske turističke zajednice koja je Thomasa Heinza Pandžića, vlasnika restorana i imanja, proglasila djelatnikom godine u kategoriji „Domaćin turističkog seljačkog domaćinstva“.

Osim toga, tu je i sveukupni dojam posjetitelja s najvećeg globalnog portala za putovanja – Booking.com, gdje je Zlatni Lug dobio ocjenu sjajan 8,8, a za sam kraj godine portal Restaurant Guru proglasio ga je najboljim u gradu Požegi, u dvije kategorije – restorani te vrhunska usluga.

„Iza nas je sjajna godina i to nam je najveći poticaj za dalje. Sva ova priznanja dokaz su da se trud, rad i zalaganje isplate, ali najvažnije – da ruralni turizam u Slavoniji ima svjetlu budućnost. Napokon vidimo rezultate dugogodišnjeg rada, prepoznaju nas strani i domaći turisti i Slavonija polako postaje popularna destinacija na turističkim kartama“, rekao je Leo Pandžić, voditelj Zlatnog Luga. „Bogatstvo Slavonije ne smije ostati skriveno, moramo svijetu pokazati što imamo. Biseri prirode poput izletišta Jankovac, tradicija koju vjerno čuvamo i njegujemo, domaća, zdrava i ukusna hrana, slavonsko gostoprimstvo… To je kombinacija koja nudi istinski autohtoni doživljaj, upravo ono što gosti traže i to moramo iskoristiti“, zaključio je Pandžić.