Arhiva

Veliki pomak: Na području županije provode se projekti vrijedni 1,3 milijarde kuna

04-09-2018 • 00:00
Rva

Danas su u Županijskoj komori Požega održane edukacije namijenjene građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja EU fondova

Content photo
00:00
Content photo
00:00
Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Danas su u Županijskoj komori Požega održane edukacije namijenjene građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja EU fondova

Požega je u subotu bila domaćin sajmu EU fondova, gdje su svi zainteresirani imali priliku upoznati poduzetnike koji su ostvarili svoje poslovne ideje i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova te saznati više o uspješno provedenim projektima na području Požeško-slavonske županije.

Danas su u Županijskoj komori Požega održane edukacije namijenjene građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja EU fondova. Manifestaciju su pozdravnim govorima otvorili Davor Huška, pomoćnik ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te Alojz Tomašević, župan Požeško-slavonske županije.

Davor Huška istaknuo je da Požeško-slavonska županija jako dobro realizira projekte Europske unije. U dvije i pol godine ugovoreno je gotovo milijardu kuna projekata.

Župan Tomašević zahvalio je pomoćniku ministrice na svesrdnoj pomoći kod realizacije projekata.

Po završetku uvodnih govora održana je panel diskusija Razvoj Požeško-slavonske županije kroz Fondove EU, nakon čega je uslijedilo stručno predavanje „EU fondovi kao mogućnost financiranja“ te radionica „Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova?“.