Arhiva

Uskršnji sajam i blagdanski ručak za građane

26-03-2018 • 00:00
Rva

Sajam će se održati od 29. do 31. ožujka u šetališnoj zoni. Bit će otvoren, četvrtak i petak od 10 do 18 sati, a 31. ožujka, u subotu, od 10 do 14 sati. Blagdanski ručak za građane, bit će priređen u petak 30. ožujka u 11 sati.

Content photo Content photo
00:00
Content photo
00:00
Content photo
00:00

Sajam će se održati od 29. do 31. ožujka u šetališnoj zoni. Bit će otvoren četvrtak i petak od 10 do 18 sati, a 31. ožujka, u subotu, od 10 do 14 sati. Blagdanski ručak za građane, bit će priređen u petak 30. ožujka u 11 sati.

Uskrsni sajam, koji će se u Požegi održati od 29. do 31. ožujka, te blagdanski ručak za građane koji tradicionalno pripremaju požeški obrtnici,a koji će se održati 30. ožujka u 11 sati također u šetališnoj zoni, najavili su danas na konferenciji za novinare gradonačelnik Darko Puljašić i direktorica TZ Grada Požege Silvija Podoljak, te predsjednik Obrtničke komore Požeško – slavonske županije Anto Bilobrk i predsjednik udruženja obrtnika Požega Mile Golić.

Sajam će biti otvoren u šetališnoj zoni od 10 do 18 sati u četvrtak i petak te u subotu od 10 do 14 sati. Uz izlagače na štandovima za građane će biti priređene i brojne radionice izrade i ukrašavanja pisanica, a dio programa za najmlađe održat će se na Sportsko- rekreacijskom centru u suradnji s Caffe barom Sportivo najavila je Silvija Podoljak, direktorica TZ Grada Požege

Požeški obrtnici i ove godine tradicionalno za građane pripremaju blagdanski ručak, na kojemu će biti podijeljeno oko 1000 besplatnih porcija perkelta od soma i kajgane sa srimušem i tartufima.

Rekao je Anto Bilobrk, predsjednik Obrtničke komore Požeško – slavonske županije. Gradonačelnik Darko Puljašić pozvao je građane da im se pridruže.

rekao je gradonačelnik Puljašić i dodao kako će Grad ove godine po prvi puta biti i uređen u blagdanskom duhu s velikim pisanicama koje će biti postavljene na prigodnim mjestima, a koje će oslikati članovi požeške udruge PožArt.