Arhiva

U ime 78-godišnjakinje sklopili ugovore s više telefonskih operatera

20-02-2018 • 00:00
Rva


Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Jučer je policiji prijavljena nedozvoljena uporaba osobnih podataka. 78-godišnjakinja s područja Pleternice prijavila je da je tijekom 2016. i 2017. godine nepoznati počinitelj na njeno ime i bez njenog znanja sklopio ugovor s više telefonskih operatera. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

U nedjelju, 18. veljače 2018. godine, u noćnim satima, u Požegi, u Ulici Hrvatskih branitelja, nepoznati počinitelj (ili više njih) je svladavanjem prepreka ušao u  skladište u vlasništvu 46-godišnjaka prilikom čega je otuđio nekoliko boca alkoholnog pića. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.  

U ponedjeljak, 19. veljače 2018. godine, oko 22.30 sati, u mjestu Alaginci, 56-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola iz dvorišta vikao i galamio na 39-godišnjeg susjeda zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog

U ponedjeljak, 19. veljače 2018. godine, na području Pakraca, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskim službenicima pet ručnih bombi M-75 i deset komada streljiva koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

U razdoblju od 1. siječnja do 19. veljače 2018. godine, u šumskom djelu u blizini mjesta Kusonje, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio nekoliko stabala hrasta u vlasništvu 45-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.