Arhiva

Tri mjeseca nakon prvijenca, Detmeć izbacio “Mnogo jak”

23-11-2018 • 00:00
Rva

Samo tri mjeseca nakon prvijenca „Dijelimo se“,  požeški rap-rock bend s boravištem u Zagrebu, Detmeć, predstavlja novi singl „Mnogo jak“!

 

Content photo Content photo

Samo tri mjeseca nakon prvijenca „Dijelimo se“, požeški rap-rock bend s boravištem u Zagrebu, Detmeć, predstavlja novi singl „Mnogo jak“!

Samo tri mjeseca nakon prvijenca „Dijelimo se“,  požeški rap-rock bend s boravištem u Zagrebu, Detmeć, predstavlja novi singl „Mnogo jak“!

„I ovoga puta za zvučni dio pobrinuo se mađioničar za pultom Hard Work studija – Ante Akrap. Nastavili smo i suradnju s Tvrtkom Barišićem Vidokkom koji je realizirao videospot, nešto drugačiji i vedriji u odnosu na „Dijelimo se“. Također moramo spomenuti naše hrabre prijatelje koji su se, kao i mi, uvjerili da nije jednostavno stati pred objektiv kamere. Na sreću ozlijeđenih nema.“ – kažu iz Detmeća.

Što se same pjesme tiče, “Mnogo jak” oslikava osobna propitkivanja i dubioze autora kojeg vrijeme polako udaljava od komforne zone i mladenačke bezbrižnosti. Pjesma, koja nosi prilično mračnu i tešku notu preživljavanja, nedostatka odgovora te trenutnih osjećaja moći i bespomoći, prošarana je šalama na vlastiti račun te pogledima na svijet oko sebe. Borba u kojoj jednog trenutka misliš da si svemoguć, a već drugog shvatiš da ne znaš napisati ni refren vlastitog života, ipak na kraju donosi optimizam i želju za vedrim pogledom na svijet.

„Ne postoji problem za kojeg nema rješenja. Čak ni ako refren ne znate napisati, uskočit će gitarist na to mjesto. Vesele boje i note nek vas vode kroz kraće dane i duže noći, a po dozu dobrih vibracija možete doći i na gigove, Sigurni smo da ćemo se negdje sresti.“ – navodi ekipa iz Detmeća.

Božić se bliži, a s Detmećom stiže i nešto ranije no uobičajeno. Ako budete dovoljno pažljivi, ekipa vas daruje na veoma zanimljiv način. Otvorite oči na društvenim mrežama i saznajte kako. Mjesta za druženje znate, ali još jednom ćemo ih ponoviti, za svaki slučaj: FEJS i INSTA.

„Zavrtite „Mnogo jak“, pratite nas na društvenim mrežama, širite ljubav i sve će biti u redu!“ – poručuje Detmeć.