Arhiva

Tijekom vikenda tri prometne nesreće, provala i druga događanja

15-01-2018 • 00:00
Rva

Požega, 15.1.2018.

Požega, 15.1.2018.

Tijekom proteklog vikenda dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom, sve tri u Požegi. U Cerničkoj ulici došlo je do sudara dva osobna vozila, a druga je zabilježena u ulici Pavla Radića, u kojoj je došlo do sudara tri osobna vozila. U ovim nesrećama nastupila je samo materijalna šteta, dok je treća nesreća zabilježena u Ulici Vjekoslava Babukića, u kojoj je počinitelj napustio mjesto događaja te policijski službenici tragaju za istim.

U petak je u Batinjanima nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću 46-godišnjakinje i 56-godišnjaka, kojom prilikom iz iste nije ništa otuđio. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava poradi počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

Policijskim službenicima je u petak 50-godišnjak s područja Pleternice prijavio da je u prosincu prošle godine putem web-shopa naručio proizvode – zvučnike, te uplatio traženi iznos, no oni mu do današnjeg dana nisu isporučeni niti mu je izvršen povrat novca. U svezi navedenog, policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava poradi počinjenog kaznenog djela „Prijevara“.

U nedjelju oko 01,30 sati, u ugostiteljskom objektu u Njemačkoj ulici u Požegi, 41-godišnjak je narušavao javni red i mir na način da se iz ugostiteljskog lokala u njegovom vlasništvu čula glasna glazba. Protiv njega slijedi optužni prijedlog poradi počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.