Arhiva

[PROMO] PRINT VIDIĆ – najbolji UV, digitalni i offset tisak u gradu!

03-07-2018 • 00:00
Rva

Posluju na dvije lokacije u Požegi, prva je ujedno i sjedište na adresi Sv. Florijana 9, a druga u Primorskoj 12

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Posluju na dvije lokacije u Požegi, prva je ujedno i sjedište na adresi Sv. Florijana 9, a druga u Primorskoj 12

Tvrtka PRINT VIDIĆ j.d.o.o. osnovana je 2017. godine. Posluju na dvije lokacije u Požegi, prva je ujedno i sjedište na adresi Sv. Florijana 9, a druga u Primorskoj 12.

Cilj i želja su im ostvariti dugoročno, strateško partnerstvo s klijentima te biti potpora u svim fazama njihova razvoja. Posebnu pozornost posvećuju kvaliteti usluga te im je ispunjavanje potreba i dostizanje poslovnih ciljeva u centru poimanja pojma kvalitete usluge.

Trenutna paleta proizvoda dijeli se na 3 grupe: UV, DIGITALNI i OFFSET tisak, na strojevima vrhunske kvalitete.

UV TISAK radi se na potpuno novom UV stroju vrhunske kvalitete japanskog proizvođača Mimaki, nabavljenom prije nekoliko mjeseci. Ova tehnologija podrazumijeva izuzetno brzo sušenje boje na podlozi, jer se suši pod UV lampama za 0,2 sekunde nakon što tinta dotakne podlogu. Tisak je moguć na gotovo svim ravnim i neravnim materijalima (kemijske, upaljači, USB stickovi), drvo, pleksiglas, forex, aluminij, kućišta mobitela i još puno proizvoda.

DIGITALNI TISAK radi se na visokokvalitetnom printeru američkog proizvođača XEROX, koji je u tom dijelu tiska jedan od najboljih. Digitalni tisak namijenjen je za male količine/naklade, gdje do izražaja dolazi brzina, jer su rokovi izrade i isporuke znatno skraćeni. Neki od proizvoda koje tiskaju su vizitke, letci, katalozi, plakati, memorandumi, kuverte, naljepnice, ulaznice, cjenici itd.

OFFSET TISAK radi se na stroju njemačkog proizvođača HEIDELBERG, najboljem i najpouzdanijem u dijelu offset tiska. Ovom tehnikom offset tiska radi se gotovo sve što i digitalnim tiskom, a jedina razlika u odnosu na digitalni je što je to tisak daleko isplativiji za veće naklade. Neki od proizvoda koje tiskaju su blokovska roba (otpremnice, računi, blokovi za pisanje), deklaracije, etikete, časopisi, mape, fascikli, knjige, monografije, kalendari, popzivnice i zahvalnice.

Isto tako pružaju i uslugu TVRDOG UVEZA pisanog ili tiskanog materijala, kao npr. stručnih knjiga, crkvenih knjiga, službenih glasila, diplomskih ili završnih, magistarskih i doktorskih radova i ostalog.

Za sve dodatne informacije stoje vam na raspolaganju na lokaciji Sv. Florijana 9, na tel: 034/492-592 i na lokaciji Primorska 12, na tel: 034/272-643, e-mail: info@print-vidic.hr