Arhiva

Požeške mažoretkinje na prijemu kod gradonačelnika

07-05-2018 • 00:00
Rva

Požeške mažoretkinje prošlog su se tjedna vratile iz Solina s Državnog mažoret natjecanja

Content photo
00:00
Content photo Content photo

Požeške mažoretkinje prošlog su se tjedna vratile iz Solina s Državnog mažoret natjecanja

Požeške mažoretkinje prošlog su se tjedna vratile iz Solina s Državnog mažoret natjecanja. Pod vodstvom Marine Mihelčić na natjecanju je sudjelovalo 30 natjecatelja u dobi od 7 do 24 godine koji su svoje umijeće pokazali zajedno s plesačima iz 18 gradova Hrvatske. Požeški plesači nastupili su s 14 koreografija, a osvojili su 6 zlatnih medalja, 4 srebra i 3 bronce.

Požeške mažoretkinje i twirlingašice, zajedno sa svojim trenericama, bile su danas gošće gradonačelnika Darka Puljašića na prijemu održanom u Gradskoj vijećnici. Gradonačelnik im je zahvalio što su pokazali veliki entuzijazam i želju da uz puno rada promoviraju naš grad.

Voditeljica Marina Mihelčić zahvalila je u ime Požeških mažoretkinja gradonačelniku na podršci te naglasila kako se nada da će u vrlo skoroj budućnosti i Požega ponovo biti domaćin mažoret natjecanju državne ili europske razine.

Zlatne medalje osvojili su: grupa s rekvizitima mlađi juniori, grupa s rekvizitima seniori, exibition mlađi juniori, Benjamin Iličić -solo juniori, Benjamin Iličić i Glorija Soldo – duo juniori i Adrijana Jurić i Ivana Dupor – duo seniori. Srebrne medalje osvojili su: exibition seniori, Elena Kormanjec – solo junior, Nia Barišić i Lora Ledić – duo mlađi juniori i Adrijana Jurić – solo seniorka, dok su broncu osvojile Lora Ledić – solo mlađi junior, Lora Župan i Lorena Lipovac – duo kadeti te Mirta Bajt i Elena Kormanjec – duo juniori.