Arhiva

Požega: Rekorder vikenda napuhao 2,11 promila alkohola

08-01-2018 • 00:00
Rva

Policija je tijekom vikenda isključila više vozača iz prometa zbog alkohola, a dvojica su i smještena u policiju do otriježnjenja

Policija je tijekom vikenda isključila više vozača iz prometa zbog alkohola, a dvojica su i smještena u policiju do otriježnjenja

Dvije prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se tijekom vikenda. U Kutjevu je došlo do slijetanja osobnog automobila s prometnice, dok se u Ulici Pavla Radića u Požegi dogodila prometna nesreća između dva osobna vozila.

Policija je tijekom vikenda isključila više vozača iz prometa zbog alkohola, a dvojica su i smještena u policiju do otriježnjenja. Rekorder je 57-godišnjak, kojeg je policija zaustavila prilikom kontrole prometa u nedjelju oko 23,30 sati u Zagrebačkoj ulici u Požegi, dok je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem 2,11 promila alkohola u organizmu. Na triježnjenju u policiji je završio i 44-godišnjak, kojeg je u nedjelju policija oko 16,10 sati zaustavila u Veseloj, dok je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,13 promila, upravljao osobnim automobilom marke. Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

U petak oko 23 sata, u ugostiteljskom objektu u Ulici Republike Hrvatske u Kutjevu, 38-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,68 promila bez povoda tjelesno napao 25-godišnjaka. On je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog. U subotu oko 09,15 sati na ulici u Kukunjevcu, 39-godišnjak je tjelesno napao 29-godišnjaka te i protiv njega slijedi optužni prijedlog.