Arhiva

Policijski službenici PU požeško-slavonske uz Vatrene

16-07-2018 • 00:00
Rva

Kako bi dostojno podržali naše Vatrene, policijski službenici iz  policijskih postaja PU požeško-slavonske postavili su na službena policijska vozila hrvatske zastave, zastavice s kockicama i šalove, a sebe su ukrasili navijačkim obilježjima.

Content photo Content photo

Kako bi dostojno podržali naše Vatrene, policijski službenici iz policijskih postaja PU požeško-slavonske postavili su na službena policijska vozila hrvatske zastave, zastavice s kockicama i šalove, a sebe su ukrasili navijačkim obilježjima.

Budući da su neki policijski službenici nedjelju proveli radno brinući o sigurnosti građana, Ministarstvo unutarnjih poslova dalo je suglasnost da se djelatnicima policije koji su bili u službi za vrijeme utakmice, omogući da i oni daju svoju podršku hrvatskoj reprezentaciji.

Kako bi dostojno podržali naše Vatrene, policijski službenici iz  policijskih postaja PU požeško-slavonske  postavili su na službena policijska vozila hrvatske zastave, zastavice s kockicama i šalove, a sebe su ukrasili navijačkim obilježjima. Njihova gesta izazvala je oduševljenje i samih navijača.

Iako jučer sreća nije bila na našoj strani, naši igrači ostavili su srce na terenu te su ostvarili povijesni rezultat za hrvatski nogomet zbog čega su za djelatnike PU požeško-slavonske pobjednici. Vatreni, hvala vam na lijepom nogometu i hvala vam što ste nas učinili ponosnima!