Arhiva

„Kaptolski zvonci“ i ove će godine povezati ljude u druženju i humanosti

11-12-2018 • 00:00
Rva

Sajam ima humanitarni karakter jer će prikupljeni novac darovati roditeljima novorođenih beba u općini Kaptol tijekom 2018. godine

Content photo Content photo

Sajam ima humanitarni karakter jer će prikupljeni novac darovati roditeljima novorođenih beba u općini Kaptol tijekom 2018. godine

Udruga mladih općine Kaptol uz potporu Općine Kaptol organizira drugu godinu zaredom božićni sajam „Kaptolski zvonci“. Ove godine sajam će se održavati čak dva vikenda, od 14. do 16. prosinca te sljedeći vikend od 21. do 23. prosinca. Riječ je o posebnom događaju koji objedinjuje sve ono uz što vezujemo božićno vrijeme –  prijateljstvo, zajedništvo, empatiju, humanost, mnoštvo pjesme i smijeha, ali i kuhano vino te pečene kobasice.

Važno je naglasiti kako cijeli sajam ima humanitarni karakter. Naime, prikupljeni novac darovat će se roditeljima novorođenih beba u Općini Kaptol tijekom 2018. godine. Motiv Udruge je obogaćivanje života mladih, a svrha sajma se odlično uklopila sa simbolikom rođenja maloga Isusa.

Sam početak sajma otvorit će se puštanjem lampiona u petak, 14. prosinca na Trgu Vilima Korajca u Kaptolu s početkom u 18 sati. Više informacija o cijelom sajmu, programu, izlagačima te trenutnim nagradnim igrama, u kojima možete osvojiti rukotvorine izlagača ili besplatnu konzumaciju nečega iz ponude, pronađite na Facebook stranici organizatora.