Arhiva

IX. Požeška krigla – Spoj vrhunskih okusa, druženja i zabave

08-07-2018 • 00:00
Rva

Svaki pravi pivoljubac odavno je u svoj kalendar zabilježio Požešku Kriglu, a ni deveto izdanje nije razočaralo.

U Turniću guštalo stotine pivoljubaca

Svaki pravi pivoljubac odavno je u svoj kalendar zabilježio “Požešku kriglu”, a deveto izdanje apsolutno je oduševilo.

Ove godine druženje je preseljeno u prekrasan ambijent Starih Fenjera. Kiša je prijetila, ali organizator se dobro pripremio. Veliki šatori bili su spremni ugostiti stotine zainteresiranih iz svih krajeva Hrvatske, ali i inozemstva. Za sve ljubitelje dobrog rock and rolla, Unimogs Band (SLO + NG) i Generacija Bez Kompasa neumorno su prašili satima prije i poslije tekme i tako nastavili prenositi odlične vibracije. Da, organizator se pobrinuo da svi ljubitelji nogometa na dvije projekcije mogu gledati kako Vatreni prolaze u polufinale.

Kiša na kraju nije ni padala, mnogobrojni kamperi su mogli mirno spavati u svojim šatorima, a vrhunska atmosfera, stvaranje novih prijateljstava i golicanje nepca nastavilo se dugo u noć. Tome svjedoče i fotografije koje slijede.

Potporu festivalu pružili su Grad Požega, Turistička zajednica Grada Požege te brojni sponzori. Ne preostaje nam ništa nego zabilježiti se za iduće izdanje Požeške krigle, jer sada je već svima jasno da je ovo jedan od najpozitivnijih i najboljih događaja u ovim krajevima.