Arhiva

[FOTO]Uspješan nastup plesača Marine Mihelčić u Pragu

05-11-2018 • 00:00
Rva

Osvojili su 12 zlatnih, 4 srebrne i 3 brončane medalje u grupnom pojedinačnom natjecanju.
 

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Osvojili su 12 zlatnih, 4 srebrne i 3 brončane medalje u grupnom pojedinačnom natjecanju.

Članovi Plesnog studija Marine Mihelčić, protekli vikend bili su na natjecanju u Pragu, na kojemu se okupilo oko 1000 sudionika iz cijele Europe.

40 plesača Plesnog studija Marine Mihelčić i ovoga puta vratilo se s medaljama. Osvojili su 12 zlatnih, 4 srebrne i 3 brončane medalje u grupnom ipojedinačnom natjecanju, s koreografijama koje su za njih pripremile Nataša Ledić i Marina Mihelčić.

Posebno su ponosi kaže Marina Mihelčić, što je njihova talentirana plesačica Hana Ledić, osvojila specijalnu nagradu sudaca, a ovoga puta to je besplatan odlazak u Rim na natjecanje.

„Uvijek je lijepo vidjeti neke nove plesače i upoznati neke nove gradove. Kada tome dodamo i uspjeh koji smo postigli, presretni smo. Postali smo prepoznatljivi u plesnom svijetu, uključujemo u naša putovanja i roditelje, zbog čega su posebno sretna njihova djeca, a najavljujemo i naše završne produkcije u kazalištu 23. prosinca, rekla je Mihelčić.

Fotogaleriju s natjecanja pogledajte na našem portalu rva.hr.