Arhiva

Caffe bar Rubikon pobjednik 27. Božićnog malonogometnog turnira

08-01-2018 • 00:00
Rva

Pred više od tisuću gledatelja u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u subotu je odigrana završnica Božićnog malonogometnog turnira „Požega 2017"

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Pred više od tisuću gledatelja u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u subotu je odigrana završnica Božićnog malonogometnog turnira „Požega 2017″

Pred više od tisuću gledatelja u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u subotu je odigrana završnica Božićnog malonogometnog turnira „Požega 2017″. Naslov pobjednika 27. izdanja požeškog malonogometnog turnira zasluženo su osvojili igrači Caffe bara Rubikon Nova Gradiška koji su u finalu rezultatom 3:0 bili bolji od ekipe „Crna legija“. Igrači iz Nove Gradiške redovito sudjeluju na požeškom turniru, a ovo im je treći pobjednički naslov za redom.

U uvodu u seniorski dio finalne večeri limači “Mladost” iz Pavlovaca slavili su protiv vršnjaka iz Požege, a na teren u borbi za 3. mjesto istrčale su ekipe “Vallis Aurea” i “Očna optika Abrić”. O osvajaču trećeg mjesta odlučivala je lutrija sedmeraca u kojima se boljom pokazala ekipa iz Pleternice.

Najbolji strijelac turnira je mladi Mirko Soldo iz ekipe Fitness klub Play koji je postigao 9 golova, najbolji vratar je Marko Maričević iz Rubikona, a iz pobjedničke ekipe izabran je i najbolji igrač turnira – Nikola Eller.

U ime generalnog pokrovitelja i organizatora nagrade, pehare i medalje najboljim ekipama i pojedincima uručili su požeški gradonačelnik Darko Puljašić, njegov zamjenik Mario Pilon i predsjednik Požeškog športskog saveza Nino Abramović.