Arhiva

Završnica Kupa Hrvatske u gimnastici: Jan Letić prvi, Tonka Pavelić druga

06-11-2017 • 00:00
Rva

Proteklog vikenda u Nacionalnom gimnastičkom centru ATON u Nedelišću održana je 17. Završnica Kupa Hrvatske u B programu u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici i 13. Završnica Kupa Hrvatske u C programu MŽSG

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Proteklog vikenda u Nacionalnom gimnastičkom centru ATON u Nedelišću održana je 17. Završnica Kupa Hrvatske u B programu u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici i 13. Završnica Kupa Hrvatske u C programu MŽSG

Proteklog vikenda u Nacionalnom gimnastičkom centru ATON u Nedelišću održana je 17. Završnica Kupa Hrvatske u B programu u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici i 13. Završnica Kupa Hrvatske u C programu MŽSG.

Nastupilo je više od 400 djevojčica i dječaka u svim kategorijama, iz dvadesetak gradova, među kojima je bilo i devet predstavnika GD “Sokol” Požega. Na završnici su ostvarili odlične rezultate, s obzirom na materijalne i tehničke uvjete u kojima rade već godinama.

Tako je kod juniora B program Jan Letić u pojedinačnoj konkurenciji zauzeo prvo mjesto, a kod seniorki u C programu Tonka Pavelić bila je druga pojedinačno.

Osim njih još su nastupili Leon Pejša u kategoriji mlađih kadeta – univerzalna kategorija, Nikola Macaljuk i Matko Badrov u kategoriji kadeti C, Ana Grgić juniorka C program te Tea Čavec u kategoriji mlađih juniorki.

„Bez obzira na sve poteškoće s kojima se susrećemo u radu, pokazali smo da se može doći i do ovakvih rezultata na nivou države. Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali i bili dio našega kluba, jer na kraju se isplatilo – dvije državne medalje u pojedinačnoj konkurenciji.

Bravo svima koji su se plasirali na Završnicu Kupa Hrvatske, a posebno čestitke i zahvale Janu i Tonki, što i nakon toliko vremena ustraju u ovom prekrasnom, ali fizički možda najzahtjevnijem sportu. Hvala trenerima i svim zaljubljenicima u gimnastiku, jer bez vas ovoga ničega ne bi ni bilo. Nadamo se samo nekim boljim vremenima i boljim uvjetima što će nadam se dovesti i do još boljih rezultata“, rekli su iz GD Sokol.