Arhiva

Požeški glazbenik, DJ i producent Mladen Topić Topa potpisao ugovor s Aquarius Recordsom

14-04-2017 • 00:00
Rva

Riječ je o EP-u s četiri singla i Club mix verziji naslovnog singla "Ti, samo ti".

Riječ je o EP-u s četiri singla i Club mix verziji naslovnog singla “Ti, samo ti”.

Požeški glazbenik, DJ i producent Mladen Topić Topa, potpisao je ugovor s jednom od vodećih izdavačkih kuća u Hrvatskoj Aquarius Records. Riječ je o EP-u s četiri singla i Club mix verziji naslovnog singla “Ti, samo ti”.

Topa se još 2010-te predstavio publici sa singlom “Ovisan” u suradnji s Damjanom Pirovićem i odmah ih osvojio, a novi singl “Ti, samo ti” potvrđuje njegov stil pop s utjecajem house-a, disca i funka. Autor glazbe i teksta je Topa. Na singlu gostuju vrhunski glazbenici Tin Tonković klavijature i Željko Romić na gitari,Sanela Kovačević prateći vokali, a glavni vokal je Igor Drvenkar (član benda Gea). Pjesma je plesna, funky, pozitivna i vječnu temu ljubavi donosi u klupskom ritmu. Na EP-u su još tri singla “Ona mi je sve” (ft. Damjan), “Volim ljeto” (ft. Igor Drvenkar) i “Kad pada snijeg” (ft. Bojan Aleksovski).

„Ovo je drugi singl koji pjeva izvrsni pjevač Igor Drvenkar iz Zagreba inače član grupe Gea. Bio sam prezadovoljan s prijašnjom suradnjom s njima na pjesmi “Volim ljeto” i odlučio sam ponovo s njim surađivati. Nova pjesma ljubavne je tematike i prepoznatljiv pop zvuk s plesnim house ritmom, lako ulazi u uho i tjera na gibanje i ples“ – rekao je DJ Topa.

Potpisivanje ugovora s Aquarius Recordsom rezultat je dugotrajnog procesa traženja pravog izdavača, kaže Topa i napominje kako je vrlo zadovoljan ugovorom s njima te se nada kako će mu oni pomoći u promociji pjesama i da će ih čuti što više slušatelja. Sve četiri pjesme s EP-a mogu se pronaći na službenom You Tube kanalu Aquarius Recordsa.

Pjesme možete poslušati na linku i kupiti na deezeru i ostalim servisima s glazbom:
https://www.youtube.com/watch?v=8YpTS_RJ-rg&index=1&list=PLspFdl4k4IKE07EcDgvOGRu2vnh0aX1xX