Arhiva

Plamene uništile Dubravu, priliku dobile igračice s klupe

03-12-2017 • 00:00
Rva

Nakon slavlja protiv Zadra prije tjedan dana, sinoć je u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc pala i Dubrava.

Nakon slavlja protiv Zadra prije tjedan dana, sinoć je u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc pala i Dubrava

Uvjerljivu pobjedu ostvarile su jučer košarkašice Plamen Požege. Nakon slavlja protiv Zadra prije tjedan dana, sinoć je u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc pala i Dubrava.

Plamene su povele u 3. minuti i prednost nisu ispuštale do kraja utakmice, nego se ona iz četvrtine u četvrtinu samo gomilala.

Poluvrijeme je završilo 42:25, a do kraja utakmice ta razlika je otišla na visokih +49 za Požegu, jer su gošće došle sa svega osam igračica, među kojima je bilo i nedoraslih za ovaj rang natjecanja. Konačni rezultat 89:40.

Ključne igračice Plamena jučer su imale vremena za odmor, pa su priliku iskoristile djevojke s klupe. Lana Hrmić bila je prvi strijelac utakmice s 20 poena, a upisale su se i Laura Bašić te Martina Berger s po 4 poena te Barbara Soldo s jednom dvicom.  

S obzirom na to da je gostovanje Dubrave bilo zamjena domaćinstva, Plamene i idućeg vikenda igraju pred svojom publikom, derbi utakmicu protiv Broda na Savi. U zadnjem kolu jesenskog dijela prvenstva za dva tjedna gostuju u Šibeniku.