Arhiva

Moj posao – moja budućnost

05-12-2017 • 00:00
Rva

Ekonomska škola, Požega organizator je manifestacije „Moj posao – moja budućnost“, koja se 08. prosinca 2017. održava u Požegi,  pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Požeško-slavonske županije

Content photo

Ekonomska škola, Požega organizator je manifestacije „Moj posao – moja budućnost“, koja se 08. prosinca 2017. održava u Požegi, pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Požeško-slavonske županije

Ekonomska škola, Požega organizator je manifestacije „Moj posao – moja budućnost“, koja se 08. prosinca 2017. održava u Požegi,  pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Požeško-slavonske županije.

Od 10,00 sati bit će svečano otvorenje manifestacije, uz nazočnost predstavnika Ministarstva i Županije te će se održati 2. Međužupanijski sajam vježbeničkih tvrtki (mjesto održavanja: Obrtnički dom).

Od 10,45 sati održat će se Panel rasprava na temu „Poduzetništvo u Požeško-slavonskoj županiji“ na kojoj će uspješni mladi poduzetnici razmijeniti svoja iskustva s učenicima kako bi ih potakli na otvaranje vlastitih tvrtki nakon obrazovanja i/ili usmjerili ih na daljnje obrazovanje s kojim će kasnije lakše pronaći radno mjesto te od 11,30 sati dva predavanja „Informiranje i savjetovanje o mogućnostima samozapošljavanja“ o mjerama aktivne politike zapošljavanja i samozapošljavanja (HZZ PU Požega) i o mogućnostima financiranja iz EU fondova (Regionalna razvojna agencija PSŽ – PANORA d.o.o.).

Ekonomska škola, Požega poziva sve sugrađane, a posebno poduzetnike da dođu na manifestaciju te sudjeluju na svim događajima, na kojima će imati priliku vidjeti da poduzetništvo u Požeštini, usprkos svim teškoćama i dalje postoji, a imati će priliku i čuti mnogo korisnih informacija.