Arhiva

[FOTO]Otvoreno klizalište u Požegi

05-12-2017 • 00:00
Rva

Gradonačelnik Darko Puljašić, najavio i besplatnu školu klizanja koja s radom počinje 8. prosinca.

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Gradonačelnik Darko Puljašić, najavio i besplatnu školu klizanja koja s radom počinje 8. prosinca

Najmlađi Požežani ali i oni stariji od danas ponovno mogu uživati u klizanju. Na košarkaškom igralištu na Sportsko rekreacijskom centru danas je otvoreno klizalište,zahvaljujući Gradu Požegi, JU Sportski objekti i Caffe baru Sportivo.

Prve su na led stale Požeške mažoretkinje,svojom plesnom točkom , a potom i požeški gradonačelnik Darko Puljašić, koji je otvorio sezonu klizanja.

”Dođite, zabavite se i uživajte. Ovo je prekrasan događaj i zahvaljujem svima koji su se uključili. Sve vas pozivam da zajedno otkližemo u jednu ljepšu, bolju novu godinu,” rekao je gradonačelnik Puljašić i najavio još jedan poklon za svoje sugrađane a to je besplatna škola klizanja za sve koja s radom kreće već od 8. prosinca.

Sve što je potrebno je najam klizaljki po cijeni od deset kuna i prepustiti se u ruke iskusnih profesora kineziologije koji će vas naučiti gracioznim koracima na ledu.

Nakon otvorenja gradonačelnik je s brojnim Požežankama i Požežanima zapalio i zrak pustio lampion s dobrim željama. ovogodišnji Advent u Požegi održava se na nekoliko lokacija u gradu, a jedna od njih je i Sportsko rekreacijski centar. Program pod nazivom Slavonska božićna bajka i sutra se nastavlja upravo tu gdje će najmlađi Požežani dočekati sv. Nikolu od 17 sati uz RVA party, igre za djecu i darivanje. Osim toga svakodnevno će se održavati božićne predstave, a bit će i proslava Dječje nove godine 31.12., u 16 sati, uz popratni program i novogodišnju predstavu.

Dodajmo da je cijena najma klizaljki i klizanja pristupačnih 10 kuna za 45 minuta, a klizalište će biti otvoreno sve do 7. siječnja od 10 do 22 sata.