Arhiva

[FOTO] Valentinovo u Gradskom muzeju Požega

14-02-2017 • 00:00
Rva

Uz stručno vodstvo kroz izložbu "U dobru i zlu", posjetiteljima su danas darivani ljubavni kuponi koje su izradili članovi požeških umjetničkih udruga, a Muzej u loncu spremio je ženske mušice i majsko vino.
 

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Uz stručno vodstvo kroz izložbu “U dobru i zlu”, posjetiteljima su danas darivani ljubavni kuponi koje su izradili članovi požeških umjetničkih udruga, a Muzej u loncu spremio je ženske mušice i majsko vino.

Povodom Valentinova, izložbe “U dobru i zlu”, ali i želje da promoviraju pozitivne vrijednosti današnjice, Gradski muzej Požega u suradnji s Obrtničkom školom organizirao je danas kratko druženje.

Učenice 4a razreda Modni tehničari Obrtničke škole Požega obučene u svoje završne radove, vjenčane haljine, bile su živi eksponati i tako obogatile izložbu „U dobru i zlu“, Muzeja za umjetnost i obrt iz Zagreba koja trenutno gostuje u požeškom muzeju.

Uz stručno vodstvo kroz izložbu, posjetiteljima su danas darivani ljubavni kuponi koje su izradili članovi požeških umjetničkih udruga, a Muzej u loncu spremio je ženske mušice i majsko vino.