Arhiva

[FOTO] Teška nesreća: Četvero ozlijeđenih, među njima dvoje djece

18-08-2017 • 00:00
Rva

Teška prometna nesreća dogodila se danas u Novim Bankovcima kod skretanja za Kunovce

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Teška prometna nesreća dogodila se danas u Novim Bankovcima kod skretanja za Kunovce

Teška prometna nesreća dogodila se danas u Novim Bankovcima kod skretanja za Kunovce, u kojoj je ozlijeđeno više osoba.

U prometnoj nesreći sudjelovala su tri osobna automobila, a prema još uvijek neslužbenim informacijama s terena, do nesreće je došlo kad je vozač osobnog vozila Renault Clio njemačkih registarskih oznaka nepropisno pretjecao osobni automobil Volkswagen Golf požeških registarskih oznaka, te naletio na osobni automobil Fiat Punto također požeških registarskih oznaka, koji se uključivao sa sporedne ceste.

Nakon udara, Punto je ostao na mjestu nesreće, Renault je sletio u lijevu stranu i zaustavio se u ogradi obiteljske kuće, dok je najteže prošao odgurnuti Golf, jer je prilikom slijetanja u desni putni kanal svom silinom uradio u betonski kolni ulaz.

Nakon nesreće u bolnicu je prevezeno pet osoba. Prema izjavama očevidaca, najteže je prošao vozač Golfa, kojemu je ozlijeđena noga. S njim se u automobilu nalazio sin tinejdžerske dobi koji je također lakše ozlijeđen. Zbog vratne ozljede u bolnici je završio i vozač Punta te djevojčica iz Clia, koju je u bolnicu otpratila majka. Jedini je na mjestu prometne nesreće bio vozač Clia, koji u nesreći nije ozlijeđen.

Cesta je u ovom trenutku zatvorena za sav promet, a sve okolnosti prometne nesreće bit će poznate po dovršetku očevida.